Projektledare, Applikationskonsulter och Systemutvecklare

inom Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV

Spännande större projekt, utvecklande kunduppdrag, långsiktiga kundrelationer – och detta i team tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor, låter det intressant? Everest består idag av 15 konsulter placerade i Göteborg, Halmstad och Malmö, och nu vill vi bli fler!

Vårt främsta affärsområde är Business central och beslutsstöd, främst i form av Power BI.

Everest har funnits sedan 2007, men resan har bara börjat och framtiden ligger i våra egna händer- vill du vara med och påverka den?

Vem är du?
Du kan antingen vara nyutexaminerad från universitet/högskola, Affärssystems-konsult med kort eller lång erfarenhet, eller så jobbar du just nu inom en ”vanlig” verksamhet men är nyfiken på konsultlivet, systemlösningar och att jobba med flera olika verksamheter.

Vi lägger stor vikt vid dig som person. Några av de egenskaper vi värdesätter är att du är ansvarstagande, social, lösningsorienterad och serviceinriktad. Det är också viktigt att du har ett genuint intresse för IT, är en duktig problemlösare och engagerad, både i kunder och kollegor.

För att kunna hjälpa våra uppdragsgivare behöver du ha gått en eftergymnasial IT-utbildning eller motsvarande. Om du har spetskompetens inom affärssystem är det ett stort plus. Du behöver även hantera svenska och engelska i både tal och skrift.

För att du ska trivas både i organisationen, teamet och i den här rollen bör du vara engagerad i ditt uppdrag och ha förmåga att skapa struktur. Då projekten vanligtvis är både omfattande som komplexa krävs det också att du är uthållig.

Skriver du under på stora delar eller till och med hela beskrivningen ovan? Då kan du vara helt rätt person för oss!

Vilka är vi?
Vår ambition är att alltid ligga i framkant och erbjuda de senaste lösningarna branschen har att erbjuda, med syftet att skapa så stort kundvärde vi bara kan. Därför finns det också alla möjligheter för våra medarbetare att växa, både personligt och professionellt.

Utöver våra projekt, kunduppdrag, kompetenta och erfarna kollegor så kommer du till ett Everest som är på en spännande tillväxtresa. Resan är långt ifrån klar, och du har möjlighet att göra den tillsammans med ett gott gäng som jobbar tight och gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter. Förutom de 15 konsulter som vi har i Sverige har vi även ett tätt samarbete med våra indiska utvecklare i vårt dotterbolag Indi:d.

Indi:d har sitt kontor i Bengaluru i Indien och har sedan start varit vår utvecklingspartner. För att värna om samarbetet och utbyta erfarenheter har vi ett utbytesprogram med Indi:d, där medarbetare ifrån Sverige besöker Indien och vice versa. Sedan 2021 är vi dessutom en del av Dizparc, en koncern med cirka 200 medarbetare som finns på flera orter runtom i Sverige.

Kompetensutveckling, ett coachande ledarskap, regelbundna forum för lärande och information är något vi arbetar målmedvetet med att förstärka inom vår organisation. För oss är medarbetarnas välmående och engagemang A & O, och därför erbjuder vi en rad olika initiativ som bygger hälsa på jobbet, såsom friskvårdsbidrag, massage, personalaktiviteter och gemensamma resor.

Vi träffar potentiella kollegor löpande, och tar med glädje en förutsättningslös lunch eller fika ihop med dig. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen till Everest!

Skicka Ansökan