Varför Dynamics 365 BC?

Sjunger ditt affärssystem på sista versen?

Att skaffa ett nytt affärssystem kan vara ett stort projekt för alla företag oavsett storlek. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för er i denna process.

Vi på Everest är specialister på Dynamics 365 Business Central och har mer än 20 års erfarenhet av att arbeta med produkten. Även om affärssystemet har genomgått ett namnbyte och flyttat upp i molnet är det i grund och botten samma produkt som vi entusiaster älskar. Vi har expertisen för att kunna tackla alla situationer eller problem som kan uppstå i ett projekt. Chansen är stor att någon av oss har hanterat något liknande tidigare.

Vi är konsulter som brinner för din verksamhet. Everest passion ligger i att förverkliga våra kunders målbild av hur de vill att ett affärssystem skall fungera. Vi vill maximera nyttan och användarvänligheten av affärssystemet. Vi är problemlösare ut i fingerspetsarna och motiveras av att lösa krångliga uppgifter och värdesätter den personliga kontakten.

Hög tillgänglighet & leveranssäkerhet

Ert affärssystem är i goda händer hos oss! Vi på Everest har hög tillgänglighet och vi tar inte på oss fler projekt än vad vi klarar av att hantera. Vi tar alltid ansvar för leveransen och ser till att de lösningar vi levererar till våra kunder är både robusta och framtidssäkra.

Kom i kontakt

Vi blir gärna din partner. Hör av dig till oss och se fram emot en stressfri implementering av Dynamics 365 Business Central. På köpet får du utbildning i världsklass.

Kontaktuppgifter »

Kan vi hjälpa dig med något annat? 

Jag vill få ut mer av mitt system »
Dynamics har ett enormt utbud av tilläggslösningar. Everest kan rekommendera ett flertal olika applikationer som ökar mångsidigheten av ditt Dynamicssystem. 

Jag vill uppgradera till Dynamics 365 BC »
En uppgradering till Dynamics 365 Business Central är den sista stora uppgraderingen av ditt Microsoft system du behöver göra. En investering som håller långt in i framtiden. 

Jag har NAV men vill ha bättre support »
Everest skiljer sig från andra Microsoft konsulter. Vi gör saker enklare och effektivare och vi vill att ni uppfattar oss som en del i er organisation. Vi utlovar en god relation och ett ömsesidigt förtroende. 

Reservera din plats!


Ett steg närmare värdefulla insikter!


Subscribe

Ettstegnärmareviktigainsikter!