Uppgradera till Dynamics 365 BC

Ditt sista stora uppgraderingsprojekt,
160 000 företag kan inte ha fel.

Ja det stämmer, som rubriken lyder är en uppgradering till Dynamics 365 BC den sista stora uppgradering av ditt Microsoft system du behöver göra.

Är det enkelt? Förmodligen inte! men kanske nödvändigt och en väldigt bra investering i framtiden enligt oss!

Måste jag uppgradera nu? Inte om du är nöjd med ditt befintliga system. Vi tvingar aldrig våra kunder. Du skall tycka det finns en uppsida med att uppgradera och räkna hem din investering. Även om du inte kommer uppgradera inom 1-2 år tycker vi ändå att det är viktigt att planera (ingen vill tvingas uppgradera utan plan). Bra planering är en god investering för ett lyckat projekt. Vi erbjuder fri konsultation om det kan vara läge för dig att uppgradera. Boka en tid så hörs vi!

Vi har dessutom en metod som kanske skiljer sig från andra och ett utvecklingsteam i indien – Indi:d som möjliggör en kostnadseffektiv och snabb uppgradering Allt under Everest ansvar och kvalitetssäkring för att stötta er verksamhet så lite som möjligt under projektets gång.

Microsoft Dynamics 365 Business Central kommer nu i olika patchar, version 16-17-18 osv. Om du inte har ändrat någon basfunktionalitet (standardkod) och allt som är skräddarsytt för ditt företag är Extension (appar som läggs till utan att ändra i basaplikationen) kommer systemet updateras automatiskt när Microsoft släpper nya versioner dessutom har du förmodligen världens modernaste system och gjort en investering som kommer hålla långt in i framtiden.

Varför skall Everest uppgradera ditt system?

Vi har en påvisat fungerande metod som innehåller:

  • Säker leverans. 

  • Branschkunskap – Du vill ha råd och hjälp vad som funkar för dig. Hur har andra gjort, plocka russinen i kakan. Everest har bred branschkunskap och konsulter med erfarenhet från kundsidan.

  • Noggrannhet. 

  • Effektivitet. 

  • Tillgänglighet och Support. Ni behöver få snabb hjälp när du behöver det. Hos oss får du prata med kärnan direkt. Du ringer, chattar, mailar din konsult och får hjälp.

  • Uppmärksamhet – Hos oss är alla kunder lika viktiga. Vi har hög tillgänglighet och korta ledtider. Alla kunder skall få den uppmärksamhet de behöver.

  • Att projektet hamnar inom ramarna vi kommit överens om. 

Kom i kontakt

Bra planering är en god investering för ett lyckat projekt! Vi erbjuder fri konsultation om det kan vara läge för er att uppgradera. Hör av dig till oss så pratar vi mer om er installation.

Kontaktuppgifter »

Kan vi hjälpa dig med något annat? 

Jag vill få ut mer av mitt system »
Dynamics har ett enormt utbud av tilläggslösningar. Everest kan rekommendera ett flertal olika applikationer som ökar mångsidigheten av ditt Dynamicssystem. 

Jag har NAV men vill ha bättre support »
Everest skiljer sig från andra Microsoft konsulter. Vi gör saker enklare och effektivare och vi vill att ni uppfattar oss som en del i er organisation. Vi utlovar en god relation och ett ömsesidigt förtroende. 

Varför Dynamics 365 BC? »
Att skaffa ett nytt affärssystem kan vara ett stort projekt för alla företag oavsett storlek. Vi på Everest vill göra det så enkelt som möjilgt för er i denna process.

Reservera din plats!


Ett steg närmare värdefulla insikter!


Subscribe

Ettstegnärmareviktigainsikter!