Lär känna våra nya konsulter!

Under den senaste tiden har vi på Everest haft mycket på gång. I takt med nya spännande projekt inom Dynamics 365 Business Central och Power BI, behöver vår personalstyrka också öka. Därför är vi så glada att hälsa våra nya medarbetare välkomna. Det är med spänning som vi växer och utökar våra konsultteam i Göteborg och Malmö.
Arthur Kron
Göteborg / Konsult

Senior Dynamics konsult med 12 års erfarenhet. Kunskap inom Power BI och djup kunskap inom retail samt en grym projektledare. På fritiden är det familjen och triathlon som gäller. Han bemästrar också ett flertal språk, så slå Arthur en pling.

Per Berggren
Göteborg / Konsult

Kommer från Jeeves som affärssystemskonsult med lång erfarenhet inom supply chain och komplexa flöden. På fritiden är det mycket sport och träning som gäller. Han är också ständigt på jakt efter nya spännande ginflaskor, i skrivande stund finns det 43 flaskor i samlingen. 

Marcus Olsson
Malmö / Konsult

Senior Dynamics konsult med 8 års erfarenhet av Dynamics. Utbildad ekonom och kommer från kundsidan, en vass ekonom med andra ord! På fritiden är det familjen och en golfrunda om det hinns med.

Everest Icon

Vill du också jobba med oss?

Tycker du vi verkar vara ett gött gäng? Hör av dig så tar vi en kaffe!
Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor inom Dynamics 365 Business Central.

Kontakta oss