Vill du ha bättre support?

Vad skiljer oss från de andra Microsoft konsulterna där ute? 

Flera bolag har bytt till Everest av olika anledningar. Det kan vara att de inte fått den uppmärksamhet de efterfrågar. De vill ha bättre råd om hur de skall utveckla sitt system, hjälp att förändra en process i systemet eller uppgradera till en senare version.

Everest vill vara annorlunda. Vi gör saker enklare och effektivare och vi vill att ni uppfattar oss som en del i er organisation. Leverera kvalité och framtidssäkra lösningar. Vi har bred kunskap över hela affärsprocessen, djup spetskompetens och lång erfarenhet. Våra konsulter har jobbat på kundsidan vilket bidrar med en fördjupad förståelse för era behov.

Varför ska ni välja Everest? 

  • Vi anser att alla kunder skall få den uppmärksamhet de förtjänar och skall bli behandlade likvärdigt.

  • Vi vet att finns många missnöjda affärssystemskunder däribland Dynamics kunder. Detta berör oss som Dynamics entusiaster.

  • Vi vet hur bra systemet kan vara men vi har också sett hur dåligt det kan fungera utan en god relation till sin integrationspartner.

  • Vi har valt att arbeta med Dynamics 365 Business Central (fd. Navision) eftersom det finns en fantastisk potential och tycker det är ett av de bästa systemen som finns. Se vilka av våra kunder som tycker likadant!

  • Vi utlovar en god inledande relation och ett ömsesidigt förtroende. Vi går vi igenom en beprövad process för att göra övergången så smidig som möjligt.

  • Ansvarsfriskrivning! Vi kommer aldrig ta på oss ett uppdrag vi inte tror vi kan överträffa era förväntningar!

Kom i kontakt 

Vi ser fram emot att höra från er och diskutera hur vi kan hjälpa er på bästa sätt!
Välkomna till Everest! Kontaktuppgifter »

Kan vi hjälpa dig med något annat? 

Jag vill få ut mer av mitt system »
Dynamics har ett enormt utbud av tilläggslösningar. Everest kan rekommendera ett flertal olika applikationer som ökar mångsidigheten av ditt Dynamicssystem. 

Jag vill uppgradera till Dynamics 365 BC »
En uppgradering till Dynamics 365 Business Central är den sista stora uppgraderingen av ditt Microsoft system du behöver göra. En investering som håller långt in i framtiden. 

Varför Dynamics 365 BC? »
Att skaffa ett nytt affärssystem kan vara ett stort projekt för alla företag oavsett storlek. Vi på Everest vill göra det så enkelt som möjilgt för er i denna process.

Reservera din plats!


Ett steg närmare värdefulla insikter!


Subscribe

Ettstegnärmareviktigainsikter!