Bli en del av vårt team

Bli en del av vår gemenskap och driv företaget framåt!

Vi på Everest är alltid på jakt efter nya duktiga medarbetare. Vi är ett av branschens mest erfarna konsultbolag och har funnits i över 20 år. Våra kunder finns över hela Norden och i de flesta branscher. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg men vi har även kontor i Malmö och Borås. Vi har även ett utvecklingsteam som sitter i Bangalore i Indien som jobbar mycket nära både våra konsulter och kunder.

Varför jobba på Everest?

Det som gör oss på Everest unika är inte vår långa erfarenhet, vår mångsidiga kompetens eller listan över nöjda kunder. Vi tror istället att det som verkligen får oss att sticka ut från mängden är vår företagskultur och den gemenskap vi har på arbetsplatsen.

2007 gick några av våra konsulter ihop och valde att köpa ut den förre ägaren. Där och då bestämde vi oss för att driva företaget vidare precis som vi ville. Inte med någon ambition om att bli störst – utan att bli en arbetsplats med människor vi trivs att arbeta med – och ett kontor som man tycker om att gå till. Vi tror att om vi behandlar varandra som familjemedlemmar på jobbet återspegla det sig även i det arbete vi gör för våra kunder.

Idag är Everest ett företag med engagerade medarbetare och högt i tak. Ansvarstagande är ett av våra ledord och alla våra anställda ställer upp för varandra och delar med sig av sina kunskaper. Vi tycker på samma gång att det är viktigt att ha kul på jobbet och är övertygade om att en dynamisk och trevlig arbetsplats får oss att växa – både som människor och som företag.

Kom i kontakt

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bli en del av vårt team eller om du bara är nyfiken på vårt bolag. Vi ser fram emot att höra från dig! 

KONTAKTUPPGIFTER

Skicka en spontanansökan

Är du intresserad av att jobba med oss på Everest? Skicka då gärna in en spontanansökan, så återkommer vi till dig. 


    Reservera din plats!


    Ett steg närmare värdefulla insikter!


    Subscribe

    Ettstegnärmareviktigainsikter!