Vi hjälper dig att få ut mer
av Microsoft Dynamics NAV

Vill du få ut mer av ditt system?

Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central har en stabil kärna med djup funktionalitet och en stor flexibilitet som är oslagbar i våra ögon.

Alla företag befinner sig i förändring och har ett behov av att deras affärssystem följer med i samma utveckling. Dynamics har ett har ett enormt utbud av tilläggslösningar och genom ett öppet gränssnitt har det blivit enklare att skala upp systemet efter ditt företagsbehov.

Nedan kan du läsa mer om våra rekommenderade applikationer som ökar mångsidigheten av ditt Dynamics system.

Kom i kontakt

Vi ser fram emot att höra från er och diskutera hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Välkomna till Everest!

Kontaktuppgifter »

EVEREST EGEN

Everest Master Data Management

Everest Master Data Management är en add-on/extension som möjliggör en effektiv hantering och utbyte av masterdata mellan bolag inom samma koncern. Det säkerställer att samtlig data alltid är i synk vilket är en förutsättning för t ex jämförelser mellan bolag samt rapportering.

Läs mer »

VÅRA FAVORITER FRÅN ANDRA

Continia Document Capture

En helhetslösning för att automatisera fakturainläsning och ha full koll på din leverantörsreskontra med – Dokumenthantering, fakturagodkännande och digitalt arkiv.

Läs mer »

Elektroniska Kundfakturor – Pagero

Skicka E-fakturor, PDF via epost och print – allt i ett flöde. Följ komplexa lokala momskrav i nya marknader med lätthet, globalt! 

Läs mer »

SweBase

SweBase är framtaget för att anpassa Business Centrals affärssystem till den svenska marknaden. Om du har verksamhet i Sverige och ska använda Business Central effektivt är SweBase en förutsättning.

Läs mer »

Logtrade

TA-Sytem eller transportadministrationssystem. För företag som vill skicka eller ta emot paket och gods och därför behöver köpa, boka och hantera transporter från transportföretag.

Läs mer »

Continia Expense Management

Missa aldrig ett utlägg igen! Skapa reseräkningar direkt i telefonen. Med den här appen behöver man inte åka in till kontoret efter affärsresan bara för att lämna in sina fysiska kvitton. 

Läs mer »

Continia Payment Management

Är dina betalningsprocesser för tidskrävande? Med Payment Management får du hög kvalitet och säkerhet under hela betalningsprocessen. 

Läs mer »

Saknar du någon applikation? Inga problem!
Indi:d – Våra högkvalitativa utvecklingsresurser står till tjänst och utvecklar enligt era önskemål. Snabbt, säkert och kostnadseffektivt.

Kan vi hjälpa dig med något annat? 

Jag har NAV men vill ha bättre support »
Everest skiljer sig från andra Microsoft konsulter. Vi gör saker enklare och effektivare och vi vill att ni uppfattar oss som en del i er organisation. Vi utlovar en god relation och ett ömse

Jag vill uppgradera till Dynamics 365 BC »
En uppgradering till Dynamics 365 Business Central är den sista stora uppgraderingen av ditt Microsoft system du behöver göra. En investering som håller långt in i framtiden. 

Varför Dynamics 365 BC? »
Att skaffa ett nytt affärssystem kan vara ett stort projekt för alla företag oavsett storlek. Vi på Everest vill göra det så enkelt som möjilgt för er i denna process.

Reservera din plats!


Ett steg närmare värdefulla insikter!


Subscribe

Ettstegnärmareviktigainsikter!