Dynamics 365 Business Central Konsult till Sveriges trevligaste arbetsplats! 🎯

Everest är ett visionärt hierarkilöst bolag med familjekänsla som alltid sätter vår personal som kunderna i centrum. Vi tror på det vi gör och går vår egen väg. Vill du utmana oss, känna delaktighet, skapa förbättringar och långsiktigt värde för våra kunder? Vi är ett härligt gäng på 14 personer med stort hjärta och mycket vilja, men vi vill bli fler!

🚀 Vi får kontinuerligt in nya spännande projekt på nya som befintliga kunder och behöver därför en Team Player för att stärka upp vår Business Central/NAV-organisation. 💪

Kanske jobbar du som NAV konsult idag men sitter fast i ett mossigt projekt och är mer sugen på att jobba med Power Platform och senaste D365 tekniken? Eller är du en avancerad användare från kundsidan och har således god förståelse i affärssystemet och redo att ta steget till en konsultroll? Oavsett bakgrund har du god verksamhetsförståelse och ett brinnande intresse att lösa problem och hjälpa andra. Du har en akademisk examen eller motsvarande kunskaper i någon av inriktningarna ekonomi, produktion, lager eller logistik.

VI ERBJUDER 🤲

 • En spänstig arbetsplats med så lite storbolagstänk som möjligt.Möjlighet att utvecklas professionellt i en kreativ och dynamisk miljö med bred kompetens.
 • Ambition om att bli branschens bästa arbetsplats med stabil värdegrund. Vi är ansvarstagande, proffsiga, nyfikna, engagerade och lyfter varandra i solsken som snöstorm.
 • Ett entreprenörsdrivet företag men också prestigelöst. Alla får bidra med sin kunskap och alla idéer är välkomna.
 • En platt organisation, mindre politik, mer gött snack!
 • En flexibel roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
 • GENERÖSA förmåner – Sjukförsäkring, friskvårdsbidrag, massage, pension, bilförmåner.

OM TJÄNSTEN 🧐

Din primära arbetsuppgift hos oss är att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra sina affärsprocesser. Detta gör vi genom samlad kompetens och hjälper dem i arbetet med att implementera ett nytt affärssystem, anpassa det och/eller uppgradera. Att klara av alla punkterna nedan är inget krav utan vi är flexibla och kan anpassa oss efter din profil.

 • Identifiera kundens fulla behov och därefter ta fram lösningar. Det kan vara standardlösningar men också unika lösningar anpassade för just kundens behov.
 • Anordna workshops och utbilda kundens medarbetare i affärssystemet.
 • Vara ett engagerat stöd under hela arbetets gång och kundens fortsatta tillväxt.
 • Möjlighet att utveckla avancerade installationer tillsammans med kund.
 • Integrera mot andra system.
 • Testning

 Ditt arbete utförs på vårt kontor men också i perioder ute hos våra kunder när tiden tillåter. Våra kunder består av allt från mindre till stora företag och inom flera branscher med Norden som fokus.

VEM VI SÖKER? ‍🦸‍♀️💻
Som person tror vi att du har förmågan, intresset, nyfikenheten och kreativiteten som krävs för att utmana både Everest och våra kunders processer. Vi söker dig som är driven, lyhörd och har ett affärsmässigt förhållningssätt. Likaså är du en team player som likt oss tror på laget före jaget. Då du ofta arbetar i mer än ett projekt samtidigt är det också viktigt att du har god erfarenhet av att prioritera och strukturera ditt arbete.   Vi ser det som särskilt meriterande om du har:

 • Erfarenhet av implementationer av Business Central/NAV.
 • Erfarenhet som konsult, eller tidigare arbetat som avancerad användare i affärssystemet inom kvalificerad ekonomi-, produktion- eller order-lagerstyrningsfunktioner.
 • Grym verksamhetsförståelse.

DET PRAKTISKA 📝
Start: Omgående om möjligt, men sitter du på en längre uppsägningstid är det givetvis ok. Vi är som sagt flexibla.
Omfattning:
 Heltid, kontorstider, men även här flexibla och utgår för att det ska fungera för alla parter. I dessa tider av pandemi följer vi givetvis rådande rekommendationer och erbjuder jobb hemifrån.

Placering: Framförallt vill vi stärka upp i Malmö, Göteborg eller Borås.   Vi läser alla ansökningar och har intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan.

Frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen: Felix Edlund, felix.edlund@everest.se, 073–1526424  


Hoppas vi hörs! 🙌

SKEPPA IN ANSÖKAN