Everest konsulter arbetar flitigt med att designa och utveckla våra kunders affärssystem. Under våren har vi i samarbete med webbyrån Dotter & Döse, skapat en helt ny hemsida som speglar de moderna lösningarna vi erbjuder våra kunder.
Vi kan nu stolt meddela att hemsidan lanserats!

De har skett en del hos Everest den senaste tiden. Vi har uppdaterat vår logga samt tagit fram en ny visuell identitet. 

Våra kunder och andra besökare verkar inom en mängd olika branscher. Den nya hemsidans uppgift är att hjälpa alla besökare att hitta den informationen som eftersöks.

Vi kommer kontinuerligt använda sidan för att sprida kunskap och tips om Microsoft Dynamics Navision, Microsoft Dynamics 365 Business Central samt tillhörande applikationer.

Precis som för många företag är hemsidan en av våra viktigaste kanaler. Det är här många besökare får sitt första intryck av oss. Dessutom vill vi att den skall vara en sälj & supportrepresentant för oss dygnet runt, året om. Vår förhoppning är att det nya gränssnittet förbättrar helhetsupplevelsen ännu mer!

Vi ser fram emot att välkomna alla våra besökare till en ny och fräsch webbplats och uppmuntrar er att ta del av det nya innehållet på https://www.everest.se

Vi är självklart glada & stolta över vår nya sida. Är du nyfiken på Everest som leverantör, har önskemål eller synpunkter får du gärna ta kontakt med oss.

Kontakta oss