MS Dynamics NAV

– affärssystemet för företag som växer

Behöver du stöd för att hantera ekonomi, personal, processer och beslut? Vill du ha flyt i verksamheten? Då är Microsoft Dynamics NAV affärssystemet du söker.

Microsoft Dynamics NAV är ett användarvänligt affärssystem med stor anpassningsförmåga. Det innehåller integrerade rutiner för bland annat ekonomi, produktion, distribution och e-handel. Rutiner som kan skräddarsys efter dina önskemål för att ge optimalt flyt i din verksamhet.

Med Dynamics NAV blir du och dina medarbetare effektivare samtidigt som ni får full kontroll på flödena i företaget. Dessutom behöver du aldrig oroa dig för att växa ur systemet, då det är uppbyggt för att kunna växa tillsammans med dig och ditt företag.

Att Dynamics NAV är tillverkat av Microsoft, världens största företag inom programutveckling, innebär bland annat att det har ett gränssnitt med hög igenkänningsgrad, att det är enkelt att implementera och att det fungerar problemfritt med dina övriga Microsoft-produkter.

Vi som arbetar på Everest har alla minst 10 års erfarenhet av Dynamics NAV. Med denna erfarenhet som grund kan vi erbjuda dig en skräddarsydd lösning för just dina behov.

microsoft_dynamics_logo